Bubble Academy

Bubble Academy

Om du har en förkärlek för de mest oförglömliga skicklighetsspel som finns, kan Bubble Academy vara det för dig. Det är ett spel som full av färg.

En introduktion till Wonders of Bubble Academy

Bubble Academy är ett älskat onlinespel som motiverar sina spelare att skjuta bubblor som är fyllda med strålande färger. Det är ett spel som kretsar kring testning som också är magisk. Spelare kan ta kurser som är tillgängliga genom den berömda Bubble Academy för namngivningen. Dessa lektioner lär eleverna så mycket om konsten att bubbla skjuter som är 100 procent magisk. Om du är en spelare som kan matcha minst tre bubblor som är identiska i färgsektorn kan du ställa in experiment som är uppfriskande. Ditt mål som spelare bör vara att överträffa alla andra studenter som ingår i din specifika akademiklass.

Det finns en hel del nivåer till hands för deltagarna. Det finns faktiskt totalt 60 av dem. Spelare som avslutar de 60 nivåerna kan få fantastisk Bubbles-masterstatus som de vill. Bubble Academy kan vara en ren glädje för spelentusiaster som uppskattar tillfälliga "uppgraderingar". Det beror på att tillverkarna av detta spel ofta gläder sina fans med positiva förändringar som är svåra att avfärda. Extra nivåer är ett exempel.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy