Bubble Burst

Bubble Burst

Bubble Burst är den mest spelade versionen. Det spelas på surfplattor, mobiler och bärbara datorer, vilket innebär att spelarna kan spela spelet var som helst. Den har vackra färger, tydliga spelplaner, vilket gör att spelarna underhålls.

Hur man spelar

När du spelar flyttar spelaren pilen med musen och klickar för att släppa bubblan. För att få poäng gör han tre eller flera kombinationer för att få dem att försvinna. Att skjuta fler bubblor samtidigt gör att spelaren får poäng. Den vinnande bubbla burst sker när alla bubblor skjuter.

Om raderna kvar är få kan spelaren skjuta de återstående färgerna genom att gruppera de sista bollarna. Den ursprungliga bubbelskytten är den mest spelade versionen av detta spel. Under spelet ska spelaren göra tre kombinationer med samma bubblor och skjuta dem mot varandra.

Om spelaren har tre eller fler bubblor av samma färg försvinner de. När du spelar ska spelaren skjuta tills spelplanen är olåst. Det är viktigt att när du spelar och du slår många bubblor samtidigt.

När du skjuter kommer bubblorna att bildas i fältet, vilket utgör en utmaning för spelaren. För att vinna, se till att du gör perfekta kombinationer av bubblor när det gäller färg; när du inte kan skapa en perfekt kombination, lägg bort bubblan ordentligt för nästa skott.

Du kan spela med färger genom att ta bort blå bubblor i slutet av spelet, och du gör denna färg efter färg. Denna strategi hjälper dig att slutföra spelet.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy