Bubble Hit

Bubble Hit

Ännu ett bubbelskjutarspel har kommit till onlinevärlden! Målet? Att skapa grupper av treor och blåsa bubblor, förstås!
Bubble Hit är en färgglad och fräsch bubbelskjutarvariant. Det spelar som den ursprungliga bubbelskjutaren. I Bubble Hit måste du eliminera grupper av 3 eller fler bubblor. Frigör hela fältet för att vinna. Du får fler poäng om du skjuter bort fler än 3 bubblor åt gången. Spelet håller reda på hur många gånger du har vunnit, förlorat och hur stor andel du har vunnit/förlorat.

Bubble Hit är ett sensationellt onlinespel, ungefär som sin föregångare Bubble Shooter, där det gäller att slå ut bubblor i tre eller fler grupper. Spelets huvudmål är att rensa spelplanen. De ljusa och färgglada bubblorna är attraktiva och ännu roligare att skjuta ner.

Hur man spelar Bubble Hit


Det är inte svårt att spela. Bubble hit har bara två huvudelement på spelplanen. Det finns fältet som innehåller olika bubblor i olika färger och sedan din skjutande bubbla. Rikta skjutbubblan var som helst på spelplanen med bubblor av samma färg och släpp den för att skjuta. Om du träffar tre bubblor av samma färg eliminerar du dem och får poäng allteftersom.Hur man vinner i Bubble Hit

Vinnandet är ganska enkelt, du behöver bara rensa bort alla bubblor från fältet. Du kan också skjuta ner fler än 3 bubblor på en gång, förutsatt att de är av samma färg. Spelet ger dig fler poäng för varje träff som eliminerar fler än 3 bubblor på en gång. I bubble hit kan du alltid komma åt din historik för att se hur många vinster eller förluster du har gjort tidigare.

Slutsats


Bubble hit är ett extremt enkelt, men beroendeframkallande spel som är ett bra tidsfördriv och en bra stressavlastare. Det passar alla nivåer av spelare, oavsett om du är en nybörjare eller en proffsnivå onlinespelare kommer du att njuta av att spela det här spelet. Det bästa är att Bubble hit är gratis, så även tillfälliga spelare kan få njuta av hela känslan av att spela spelet.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy