Bubble Shooter Arcade

Bubble Shooter Arcade

Bubble Shooter Arcade är ett gratis, enkelt och roligt spel för alla åldrar. Det hjälper till att stressa ner, bygga problemlösningskunskaper och hålla dig snabb på fötterna med ett oändligt utbud av färska, nya bubblkombinationer. Idag visar jag dig hur du spelar!
Hur man spelar 1. Välj den blå ikonen "spela spel" 2. Titta på en kort, 10 sekunders annons för att förbereda dig för åtgärden! 3. Kom igång!

Granskning av Play

Bubble Shooter Arcade är ett spel för en spelare. Först tittar jag på de färgade bubblorna på skärmen. Därefter bestämmer jag var jag ska skjuta min första bubbla, med sikte på en stor klump i samma färg för att slå dem ur högen. Håll ett öga på färgen på din bubbla i kön, eftersom regnbågsbubblor kan slå ner en klump av färgbubblor.

Se till att du ökar din ljusstyrka och ditt ljud! Färgerna och ljuden som görs är super tillfredsställande. Tänk på att du blir tidsinställd! Se till att du håller ett öga på bubblorna och förbereder dig för nästa steg. Efter att jag sköt så många bubblkombinationer som möjligt, var spelet över och jag fick se min höga poäng. Detta spel är så roligt och lätt att spela att jag omedelbart ville försöka igen!
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy