Bubble Shooter Classic

Bubble Shooter Classic

Bubble shooter är ett perfekt sätt att spendera tid och roliga spel för både barn, damer och andra onlinespelare. Det är tillgängligt online på olika plattformar, och spelet kräver att du blir av med alla bubblor i pusslet.

Hur spelar du

Att spela spelet görs genom att skjuta bubblorna i taket när du ordnar dem för att bygga grupper om tre eller fler. När samma färgbubbla ackumuleras till tre eller fler, blåser de av, och du måste göra detta tills alla bubblor är uppe. När det inte finns några bubblor i taket vinner du spelet och fortsätter till nästa nivå, vilket kommer att vara utmanande än din tidigare.

Bubble shooter classic är rutig på helskärm och du använder en mus för att skjuta. När du spelar spelet måste du se till att bubblorna inte når dig genom att göra bilderna och ordna samma färger så att de blåser av. Du måste göra exakta mål för bubbelfärgerna som du måste ordna för att försvinna när du blåser bort dem. Ju mer av samma färg du gör försvinner, desto högre blir poängen för dig. Koncentration behövs därför för att du ska gå vidare till nästa nivå, vilket gör det roligt. Spelbetyg
Spelet har fått en enorm fansbas, och detta har fått det att få 4,5 stjärnor på de flesta plattformar. Det är ett roligt sätt att luta sig tillbaka, koppla av och ha kul.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy