Bubble Shooter HD

Bubble Shooter HD

Bubble Shooter HD är ett webbaserat spel som kan spelas online. Det kräver inte installation eller nedladdning. Jämfört med Bubble Shooter Game, denna högupplösta. Spelet kan spelas gratis på både stationära datorer och mobiltelefoner.
Det är lätt att lära sig och kan därför spelas av människor i alla åldrar. Den enda strategi som behövs är att veta hur man siktar och skjuter. Målet är att rensa spelplanen från alla bubblor för att få högsta möjliga poäng. Detta uppnås genom att skjuta två eller flera bubblor med samma färg som skjutbubblan så att de kan poppa. Ju fler bubblor poppade, desto fler poäng fick. Om inga bubblor detoneras läggs en ny rad till på tavlan. Om bubblorna träffar den lägsta raden går spelet förlorat. När jag använder en mobiltelefon eller en surfplatta använder jag fingret för att kontrollera bubblornas rörelse. Om jag använder ett skrivbord är en mus eller ett tangentbord tillräckligt för att kontrollera.
Detta spel kräver snabb fotografering och hög precision. Det ger inte mycket tid att tänka, eftersom det kräver inriktning på det bästa skottet medan du förbereder dig för nästa steg. Utmaningen är att leta efter bubblor i samma färger på mycket kort tid vilket gör spelet roligt.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy