Bubble Shooter Pro

Bubble Shooter Pro

Letar du efter ett roligt och gratis bubbelskyttespel? Kolla in Bubble Shooter Pro. Det unika spelet och den skarpa grafiken bidrar bara till det spännande spelet.
Bubble Shooter Pro är ett klassiskt bubbelskottspel och tar en smart match-tre bubblor närmar sig spelet. Du måste skjuta en bubbla för att matcha den med tre av samma färg. De flesta skulle kalla detta ett pusselspel där du måste skjuta bort bubblorna innan de överväldiger ditt bräde. När nivåerna utvecklas blir utmaningen svårare.

Spelet känns beroendeframkallande, och du kan bli ansluten till det i timmar. Speciellt om du vill döda tiden erbjuder Bubble Shooter Pro dig ett sätt att göra det. Ta bort så många bubblor från brädet som möjligt medan du gör så högt du kan. För att uppnå hög poäng, sikta på så många bubblor som möjligt. Ju fler bubblor du dyker upp i ett enda skott, desto högre blir din poäng.

Låt oss säga att du inte detonerar bubblorna i tid. När du misslyckas med att spränga bubblorna visas en ny rad bubblor efter några missningar. I slutet av varje nivå kommer de att betygsätta dina färdigheter och hur du spelade på den sista nivån. Du kan antingen spela detta i webbläsaren eller från en mobil enhet. Kolla in igen för de dagliga bonusarna. Du har över 500 nivåer att slå.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy