Bubble Woods

Bubble Woods

Bubble Woods är ett nytt bubbelspel som utspelar sig i skogen. Du måste få så många poäng som möjligt på 60 sekunder! Gör tillräckligt många poäng för att gå till nästa nivå. Det finns 100 nivåer totalt så du blir inte uttråkad snart!
Match 3 eller fler bubblor för att få poäng, gör stora kombinationer av flera bubblor för att få stora poäng. Du kan använda boosters för att få fler poäng eller för att klara svåra nivåer.
Du vinner några stjärnor varje spel, använd dessa stjärnor för att köpa power ups som hjälper dig senare i spelet. Se till att använda power ups klokt, det kommer att finnas några svåra nivåer senare i spelet.

Spel är alltid ett bra sätt att fördriva tiden. Med ett stort utbud tillgängligt föredrar många människor strategispel. Bubble Woods är precis i den kategorin, fyllt med underhållande roliga och strategiska nivåer. Bubble woods game är ett bubbelskjutspel som utspelar sig i skogen. Spelarna använder strategisk skytte för att avancera till olika nivåer.

För att spela detta roliga spel börjar spelarna på nivå ett. Det finns totalt 100 nivåer för att hålla spelarna underhållna. För att spela Bubble Woods måste spelarna matcha 3 eller fler bubblor för att få poäng. Ju större kombinationer som görs, desto större är poängen. Boosters kan användas för att få fler poäng samt för att klara svåra nivåer. Varje nivå varar i 60 sekunder och spelarna måste få så många poäng som möjligt inom denna tidsram för att avancera till nya nivåer. När nivåerna ökar blir de svårare. Under varje nivå kan spelarna vinna stjärnor, dessa stjärnor kan användas för att få power ups. Power ups används för att hjälpa till på svåra nivåer. Spelare rekommenderas att spara dessa power ups för svåra nivåer eftersom de bara kan behövas för att lyckas. Det här spelet är perfekt för alla som behöver en paus från verkligheten och för dem som bara vill ha lite kul.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy