Bubbles Extreme

Bubbles Extreme

Ett beroendeframkallande bubbelskjutarspel! Förstör alla bubblor genom att skjuta dem i grupper om 3 eller fler. Använd coola uppgraderingar och dina färdigheter för att klara spelet.
Detta är den extrema versionen av bubble shooter. Spelet fungerar precis som det ursprungliga bubble shooter men är då extremt. Den här versionen har fin grafik och är ganska komplicerad. Du kan se vilken boll som kommer härnäst och din poäng registreras. Längst ner till vänster kan du se hur många bubblor du fortfarande kan missa innan en ny rad bildas.

Bubble Shooter Extreme är ett intressant pusselspel där du skjuter bubblor av samma färg för att eliminera dem från fältet. Så snart alla bubblor har försvunnit går du vidare till nästa nivå och bubblorna kommer att dyka upp oftare och i olika former eller på olika platser. Om du letar efter roliga pusselspel är detta ett utmärkt val, så prova det!

Vad handlar det här spelet om?

Bubble Shooter Extreme är ett roligt webbaserat pusselspel som kan spelas av alla i alla åldrar. Om du inte är bekant med traditionella bubble shooter-spel är det ganska enkelt att spela: du skjuter färgade bubblor från din bubbelpistol (som finns högst upp på skärmen) och försöker rensa alla bubblor genom att skapa grupper av två eller fler bubblor av samma färg. Grupper bildas när bubblorna träffar varandra.

Hur man spelar

Målet med varje nivå är att förstöra alla bubblor på din spelplan. För att göra det måste du skapa en kombination av tre eller fler bubblor i valfri färg. Ju fler bubblor du skjuter på en gång, desto högre blir din poäng och du kan också göra längre serier (kombinationer). Men om en bubbla når sin yttre cirkel utan att förstöras försvinner den från brädet och du förlorar din tur.

Ladda ner

Bubble Shooter Extreme för PC, Mac och Linux (endast 2 MB) för att njuta av obegränsad speltid! Bubble Shooter Free Download för PC/Mac/Linux är ett otroligt enkelt pusselspel där du måste skjuta på ett kluster av bubblor på skärmen för att få dem att försvinna. Men att skjuta bubblor är inte så lätt som det låter.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy