Bubbleshooter

Bubbleshooter

Spela bubbleshooter gratis på bubbleshooter.com, det här är den mest spelade bubbelskyttversionen, du flyttar pilen med musen. Klicka för att släppa bubblan. Gör kombinationer av 3 eller fler bubblor för att få dem att försvinna och få poäng. Ju fler bubblor du skjuter på en gång desto fler poäng får du. Du vinner om alla bubblor skjuts, om det bara finns några rader kvar kan du skjuta bort färger genom att skapa grupper av de sista bollarna.
Spela den ursprungliga Bubble Shooter, detta är den mest spelade bubbelskyttversionen någonsin. Gör kombinationer av 3 av samma bubblor genom att skjuta dem mot varandra. Om du har tre eller fler bubblor samma försvinner de. Skjut tills du har låst upp hela spelplanen.

Bubble Shooter är vårt nummer 1-spel, inget annat spel har spelats så mycket. Denna version fungerar på mobil, surfplatta och PC. På så sätt kan du spela bubbelskytt var du än är. Denna version har en tydlig spelplan och vackra färger. Spelet är klart när du har rensat alla bubblor.

Se upp, om du saknar några bubblor (så gör inte kombinationer) kommer nya bubblor att bildas i fältet, vilket gör spelet ganska utmanande. Se till att du alltid gör kombinationer av bubblor eller se till att om du inte kan skapa en kombination, ska du lägga bort bubblan ordentligt för nästa bubbla. Till exempel kan du skjuta en blå bubbla under två röda bubblor, om du får en röd kan du skjuta bort de röda bubblorna så att den blå följer med.

Om du kommer till slutet kan du också spela bort färger, till exempel ta bort alla gula bubblor, nu kommer inga nya gula bubblor att läggas till i framtiden. Om du gör den här färgen efter färg blir det lättare när du går vidare. Denna strategi gör det möjligt att slutföra detta spel.
Lägg upp din höga poäng i kommentarerna!
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy