Candy Bubble

Candy Bubble

Candy Bubble är en absolut vacker bubbelskytt med godis-tema. Hjälp prinsessan och hennes söta lilla vita hund att avsluta alla nivåer i denna godisaga. Nivåerna börjar enkelt, du får några tips om hur du får fler poäng eller kommer till svåra godisbubblor. Men när du närmar dig nivå 50 börjar det bli svårare och mer utmanande. Ju längre du blir desto fler färger måste du poppa. Du kommer också att möta några speciella bubblor. Som stenar som inte kan poppa eller bubblor som exploderar.

Målet är att få minst en stjärna per nivå. Om du har en stjärna kan du gå vidare till nästa nivå. Om du är tillräckligt snabb kan du få 2 eller 3 stjärnor per nivå.

Din resa börjar i sockerslottet med 20 nivåer. När dessa nivåer är klara kommer du att gå till nya världar! Dina framsteg visas i det övre vänstra hörnet på kartan i procent av samlade stjärnor. Försök att samla dem alla.

Dina framsteg sparas, även om du stänger spelet! Så se till att du bokmärker det eller lägger till det på din startskärm för att spela det igen senare! Candy bubblor är ett av bubbleshooter.com utvalda föredragna spel!
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy