Connect Classic

Connect Classic

Connect Classic är ett utmärkt och underhållande spel i kategorin bubble shooter. Det stimulerar ditt sinne och engagerar ditt minne. Den färgglada designen gör det till en rolig upplevelse och så här spelar du.
Hur man spelar Connect Classic
Du börjar med att välja mellan tre olika brädor. Var och en av dessa brädor har sin egen design. Du kan välja mellan djurbrickor, godisbrickor eller frukt- och grönsaksbrickor. Oavsett vilken du väljer måste du matcha brickor med samma bilder på dem på en linje.
När du matchar brickor med samma bilder på en rad gör du så att du rensar brädet och nya brickor dyker upp på deras plats. Varje gång du gör detta lägger du till poäng till din lista. Ju fler matchande brickor du kan rada upp med en spelning, desto fler poäng tjänar du.
Designen
Connect Classic har en söt design som du kommer att älska att spela spelet på. Brädet består av förtjusande ikoner, till exempel tecknade popsicles och tecknade godismyntar. Spelet är färgglatt och roligt.
Bonusar
Du kan få bonusar i ditt spel genom att matcha fler än tre brickor åt gången. Om du till exempel kan flytta en bricka för att rada upp fyra brickor samtidigt får du bonuspoäng i ditt spel. Målet med spelet är förstås att tjäna så många poäng som möjligt när du når den sista nivån.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy