Dubbel patiens

Dubbel patiens

Spelet Double Solitaire är roligt för alla som gillar att spela solitaire. Spelet är lite annorlunda eftersom du spelar mot en datorprogrammerad motståndare som spelar mot dig. Detta gör det till ett mer utmanande spel att ha en motståndare. Även om det också är utmanande att spela solitaire med dig själv, tar detta bara det vanliga solitaire-spelet till nästa nivå.

Spelet Double Solitaire använder två kortlekar för att spela. Upplägget är i stort sett detsamma för både dig och den datorprogrammerade motståndaren. Skillnaden med detta och vanlig solitaire är att det finns två separata uppställningar och ett område där kortleken är placerad som delas mellan både spelarens motståndare och spelaren.

Spelet Double Solitaire är ganska roligt och underhållande för ivriga solitairefans. Det tillför lite mer konkurrens till spelet jämfört med det vanliga solitärspelet. Ställ in det idag så att du kan spela detta roliga spel om du är ett fan av solitaire. Och om du inte redan är ett fan av solitaire eller Double Solitaire kan du inte veta säkert om du inte provar det och ger Double Solitaire lite speltid!
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy