Forest Match

Forest Match

Roliga skogsvarelser hjälper dig att spela detta härliga matchningsspel. En söt älva är din guide genom denna förtrollade skog fylld med roliga aktiviteter. Lyssna på feens vägledning när du matchar träartade föremål som svamp, bär, klöver eller blommor. Ställ in dem och samla dem för att få poäng. Poäng är viktiga för att låsa upp mer spelinnehåll. Var uppmärksam på målet för varje nivå eftersom det hjälper dig att gå framåt i Forest Match.

Res runt spelbrädet för att hitta mer utmanande nivåer, överraskning skattkistor och mer spännande spel. Gör supermatcher med unika spelstycken för att rensa brädet snabbare och samla poängen. Det är spännande att se tavlan rensas med bara några beräknade drag. Under hela spelet samlar du in troféer och mynt. Ta chansen att dubbla dina vinster genom att titta på en kort familjevänlig video.

Spelare i Forest Match kommer att befinna sig djupt i skogskul. Att bryta specialfärgade rutor och navigera runt barriärer är en del av strategin för detta onlinespel. Gör dina rörelser klokt eftersom du har ett begränsat antal av dem. Spelare bör fortsätta att röra sig genom spelet för att låsa upp prestationer och öppna speciella presentförpackningar. Det roliga slutar aldrig på det här roliga Forest Match-äventyret.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy