Gratis Bubble Shooter

Gratis Bubble Shooter

Spela Bubble Shooter Free. Det enda gratis bubbelskjutarspelet. Målet är att spränga alla bubblor som finns på brädet. Gör detta genom att skapa kombinationer av 3 eller fler bubblor. Försök att skjuta stora strängar av fria bubblor för att få fler poäng. Bubblorna kommer att falla ner i hinkarna i botten, detta ger dig en extra poängökning. I inställningarna kan du slå på och av ljudet och om du trycker på pausknappen kan du se resultattavlan. Alla dina framsteg sparas så att du kan komma tillbaka senare och försöka öka din poäng.

Bubble Shooter, eller bubble shooter game som det också kallas, är ett pusselspel som liknar andra spel som Bejeweled och Peggle. Syftet med spelet är att få så många poäng som möjligt genom att skjuta på grupper av tre eller fler matchande färgade bubblor innan de når botten av skärmen. När du väljer det här alternativet i huvudmenyn kommer du att se ett område där spelplanen visar färgade bubblor som är arrangerade i staplar och rader över en grå bakgrund.

Introduktion

Bubble Shooter är ett av de spel som de flesta har hört talas om. Du vet, ett av de där spelen som du har tänkt på att spela igen, men som du aldrig har hunnit spela? Ett par tryck på telefonen och du spelar igen... den här gången på riktigt. Jag ska ta några minuter och lära dig hur man spelar Bubble Shooter! Det finns inget komplicerat här, bara ett spel som har stått ut som beroendeframkallande i åratal!

Vad är ett Bubble Shooter-spel?

Bubble Shooter-spel har funnits i åratal och fortsätter att utvecklas och blir svårare ju längre du kommer. Vid första anblicken verkar Bubble shooter enkelt men du kommer att inse att du har spelat ganska länge. Det vanligaste sättet att spela Bubble Shooters innebär att du flyttar en prick från en bubbla till en annan med hjälp av din datormus eller pekskärm. Förutom att vara beroendeframkallande och underhållande är Bubble Shooter också ett bra sätt att hålla hjärnan skarp och aktiv.

Pop all Bubbles!

Bubble Shooter erbjuder ett bra mentalt träningspass. Det är ett av de spel där du tror att du är klar med det, men sedan kommer du tillbaka för att få mer. Premissen är enkel: använd musen för att sikta och skjuta färgade bubblor i ett försök att gruppera tre eller fler bubblor tillsammans, vilket gör att de försvinner från spelet. Varje spel är fristående, så när du väl har sprängt alla bubblor på skärmen kommer inga nya att dyka upp, vilket innebär att det finns ett begränsat antal försök fram till seger eller nederlag.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy