Freecell stort

Freecell stort

Freecell Big är ett klassiskt spel för Solitaire. Det anses ofta vara ett utmärkt sätt att fördriva tiden om du behöver något att göra. Du kan spela det direkt från huvudfönstret i nästan vilken webbläsare som helst.

Kontroller

När du först aktiverar spelet kommer du att se titelskärmen som har ordet "Solitaire" insprängt mellan de berömda kortsymbolerna. Dessa inkluderar spader, hjärter, ruter och klöver, i antingen rött eller svart. Det står att spelet drivs av Gameboss.com
Nästan finns det en orange ruta där det står "Play FreeCell". Tryck på den knappen så kommer du till spelet. När du trycker på startknappen hör du blandningsljud och korten spelas ut. En klocka börjar gå i det övre vänstra hörnet så att du kan se hur länge du har varit igång. Detta kan spela in i din poäng eller hur du ser på poängen.
Om du tittar till höger om klocksymbolen ser du en symbol som ser ut som fotsteg. Detta visar hur många steg du har tagit under spelets gång. På andra sidan av titeln ser du en symbol för kort. Detta visar hur många kort som finns kvar i spelet.
I det nedre vänstra hörnet av skärmen finns en kugghjulssymbol som anger inställningar. Om du klickar på den visas fler alternativ. Du kan klicka på alternativet "återuppta" för att gå tillbaka till spelet. Du kan klicka på alternativet "nytt spel" om du har fastnat, du kan klicka på "välj spelnummer" om du vill, du kan återställa spelet, slå på eller av ljudet, titta på statistik eller söka efter fler spel, allt enligt de alternativ som ges.

Spelupplägg

Från här är allt du behöver göra att klicka på ett kort och flytta det dit du vill att det ska gå. I allmänhet måste du alternera rött och svart och placera korten i sekventiell ordning enligt var de skulle hamna i värde för en kortlek. Så du kan till exempel lägga ett svart 7-kort på ett rött 8-kort.
Det finns många strategier som ingår i solitaire och Freecell, så det är värt att titta på om du behöver mer hjälp med att spela spelet mer effektivt. Om ett drag är olagligt kommer du att höra ett ljud som blandar korten och ditt drag kommer inte att fungera.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy