Gummy Blocks

Gummy Blocks

Gummy blocks är ett pusselspel som liknar Tetris. Dra de färgade blocken på fältet. Gör linjer för att rensa dem. På så sätt kan du rensa nya rader och placera fler block.
Nivån är klar om du kan placera alla block på fältet. Se till att sortera dem rätt och att använda varje tum av utrymmet, annars kan du inte placera alla block.

När alla block är placerade går du vidare till nästa nivå. Du kan tjäna stjärnor och troféer.

Det här spelet kräver noggranna överväganden och kräver utmärkt tankeförmåga. Det är dock så roligt att spela och det är så lätt att spela också.
I början av spelet kommer spelaren att upptäcka att det finns en sida med instruktioner när de väl klickar på play. Läs noga igenom instruktionerna för att få reda på hur man spelar. Instruktionerna är lätta att följa. När de har läst instruktionerna kan spelaren börja spela.

Det finns massor av block i botten av spelet. Allt spelaren behöver göra är att dra blocken till brickorna. Regnbågsblocken är som små platshållare som spelaren kan placera i alla utrymmen som spelaren vill ha och som har en bricka. När de har en rad med alla block fyllda försvinner den raden. Fortsätt att göra samma sak tills det inte finns något mer utrymme på spelplanen. Spelaren kommer att veta när en dialogruta visas.
När dialogrutan visas kommer den att fråga om de vill titta på en kort video för att ta bort två av rutorna. Om de klickar ja kan de fortsätta spela. När spelaren är klar och har slutfört så mycket som möjligt kommer en annan dialogruta att visas med deras poängnummer. De kan välja att uppdatera spelet och spela igen om de vill.
Det här spelet tar inte lång tid att slutföra och vem som helst kan slutföra det på sin fritid från arbete, skola eller att ta hand om barnen. Deras barn kan till och med spela det också. Så enkelt är det.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy