Hex

Hex

Anslutningsspel är en kraft att räkna med på Internet och på andra håll. Om du är intresserad av anslutningsspel kan du inte gå fel med Hex.

Att ha en boll som spelar Hex

Hex, i ett nötskal, är namnet på ett anslutningsspel som har otaliga entusiaster över hela världen. Det är ett spel som kan vara lämpligt för totalt två ivriga spelare. Vad gör Hex så obestridligt för så många människor? Det har regler som är en bit kaka att förstå och hantera i allmänhet. Människor kan navigera in och ut i Hex utan att behöva lära sig även i 60 hela sekunder. Enskilda Hex-spelare är först och främst utrustade med angivna färger. Dessa färger är vanligtvis blåa eller röda. Deltagarna stänger av mellan färgning av solceller som är helt lediga. De använder sina egna färger för detta ändamål. Färgningen sker på ett allmänt spelbräda. Spelarna syftar alla till att skapa spår som är anslutna. Dessa spår består av celler. Spelaren som avslutar anslutningen är den som utses till vinnaren.

Att initiera Hex är en promenad i parken för de flesta. Sväva i onlinespelet är dock ofta en helt annan historia. Det kan vara ganska beskattande för människor att ta reda på hur de ska lysa i Hex-riket. Det innebär gott om smarta.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy