Jewels Blitz

Jewels Blitz

Jewels Blitz är ett beroendeframkallande onlinespel som jag inte verkar lägga ner. Konceptet är enkelt. Jag raderar pärlor för att bryta linjen och samla pärlor. Varje nivå har sin uppgift: att samla in 50 röda triangelpärlor eller 25 rosa rutor. Det är viktigt att nivåera i spelet för att gå framåt på spelbrädet.

Det finns så många saker att göra i det här spelet att det kan vara lätt att fastna i det. Att gå framåt på spelbrädet öppnar nya nivåer och fler utmaningar. Lås upp nivåer och samla in speciella bonusar för att göra spelet ännu roligare. Tjäna extra belöningar genom att titta på snabba videor. Aktivera boosters och slutföra uppgifter för att öppna skattkistor. Men se upp eftersom det finns en begränsad mängd rörelser tillgängliga för att få jobbet gjort.

Det finns något mycket tillfredsställande med att rensa alla pärlor från Jewels Blitz-kortet. Att använda speciella drag skapar ”explosioner” som tar ut många ädelstenar samtidigt. Jag blir utmanad att fortsätta med fler spelutmaningar. Som om det här spelet var roligt nog finns det också roliga ljudeffekter för att förbättra upplevelsen. Jewels Blitz är det perfekta spelet för att passera tiden medan du väntar på ett möte eller under reklam medan du tittar på TV.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy