Merge Cakes

Merge Cakes

Merge Cakes är ett roligt nytt spel med ett glatt bageritema. Spelet är i kategorin bubble shooter och är helt unikt. Målet med spelet är att kombinera så många bakverksikoner som möjligt för att få poäng. Du kan göra helt nya recept genom att kombinera likadana bakverk med varandra på spelplanen.
Hur man spelar
Du börjar spelet med en bräda med sex brickor. Den första brickan avslöjas som en typ av bakverk och sedan avslöjas en andra bricka som en annan typ av bakverk. Om dessa två brickor matchar varandra kan du kombinera dem för att bilda ett nytt recept och få poäng.
Om de inte stämmer överens måste du vänta 10 sekunder för att en ny bricka ska dyka upp. Varje gång du kombinerar likadana bakverksplattor visas ett nytt recept på magisk väg. Dessa recept inkluderar saker som Cannolo Simplice.
Bonusar
Du kan låsa upp nya bonusar när du kombinerar vissa recept. Om du till exempel kombinerar två kakor till ett recept med dubbla kakor och sedan kombinerar två av dessa dubbla kakor till ett nytt recept kan du öppna ett nytt utrymme på brädet. Du bygger på dina poäng och din förmåga att öppna nya utrymmen på brädet varje gång du kombinerar liknande bakverk för att skapa ett recept. Spela det här spelet för att hålla hjärnan sysselsatt och för rolig underhållning.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy