Merge Jewels

Merge Jewels

Om du älskar pusselspel, strategier och sevärdheter i fantastiska juveler av alla slag, kan Merge Jewels bara vara onlinespelet för dig att spela.

Slå samman juveler och oförfalskad spelhärlighet

Merge Jewels är ett energiserande pusselspel online. Det är ett klickspel som handlar om ren strategi. Vad innebär det exakt? Målet bakom Merge Games är att uppmuntra spelare att runda upp stenar av samma kategori. Alla juvelerna gör det möjligt för spelarna att samla in pengar direkt. Pärlor som har betydande värde samlar naturligtvis högre summor pengar. Det är så de kan låsa upp ytterligare slots för spelare.

Om du gillar konceptet att avrunda så många spännande juveler som möjligt, kan det vara svårt att vända sig bort från det här spelet även i en halv sekund. Det kan vara kul att ta händerna på tråkiga stenar bara för att förvandla dem till de mest lysande pärlor som du någonsin har sett. Att få tag på hjälpsamma mynt kan också vara oerhört givande. Om du kan utöka ditt spelbräde kan du hela tiden öka antalet juveler.

Ser du några speciella "presentförpackningar" av olika slag runt? Om du gör det, kommer du att belönas med en iögonfallande juvel som du aldrig ens visste skulle komma.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy