Pet Link

Pet Link

Pet Link är ett roligt spel som ger en bra utmaning. Det är ett spel i stil med bubbelskjutare där du måste anpassa brickor som har matchande bilder på dem. Syftet med spelet är att få tillräckligt många brickor i linje så att du kan rensa det område av brädet där brickorna sitter.
Hur fungerar det?
Du börjar det här roliga spelet med en bräda som är 10 brickor hög och 14 brickor bred. Varje bricka har en särskild bild på sig av ett annat bedårande husdjur. Det är din uppgift att hitta två eller fler brickor bredvid varandra med samma djurbild. Du kan sedan flytta en bricka i närheten med samma djurbild för att bilda en rad med matchande bilder.
När du gör detta kommer brickorna med dessa matchande djurbilder att försvinna på magiskt sätt och du kommer att ha rensat utrymme på spelplanen. Nya brickor kommer att dyka upp i deras ställe och du kan fortsätta att försöka hitta brickor som matchar i sina husdjursbilder. Varje bricka har det sötaste husdjuret på sig och spelet är verkligen roligt att spela.
Bonusar
Det finns nio nivåer i det här spelet. Du får en bonus när du radar upp fyra eller fler av samma djurbildsbricka. Du kan tjäna extra poäng på detta sätt. Överlag är detta ett bra spel för mental stimulans och för att vässa dina färdigheter.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy