Tentrix

Tentrix

TenTix är ett fascinerande spel som du kan spela online. Den har en tio-tio-bräda där du ska fixa så många flerfärgade bitar som möjligt för att göra mål. Dess funktioner liknar de i Tetris-spelet, bara att det har en uppsättning spelblock att fylla.
Hastighet är avgörande, eftersom du måste fylla det angivna blocket systematiskt på kort tid. Pjäserna dyker upp i snabbare takt när du går framåt i etapper. Det kräver snabbt tänkande och snabbare utförande. Tror du att du kan övervinna pusselmästaren?
Spelet är perfekt för alla åldrar. Det handlar om att dra blocken och använda dem för att täcka över varje rutnät. Låt oss prova det mest fängslande pusselspelet på ufreegames.com. Det kostar inget. Dessutom kan du komma åt den med en enhet, till exempel ett skrivbord eller en smartphone.
Hur spelar jag?
Om du vill spela på en telefon behöver du bara fingret för att styra rörelserna. Om det finns på ett skrivbord är en mus och ett tangentbord allt du behöver. Det bästa är att installationen är onödig, eftersom den är redo att spela online.
Vad du behöver veta
Spelet har vunnit mer än 85% av onlinespelarna. Du behöver en enhet med en skärm som har 800x600 px. Det faller under flera kategorier som Hyper Casual, H5-spel, Arcade och enspelare. Den stöder antingen spanska eller engelska. Njut av spelet på en stationär, mobiltelefon eller surfplatta.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy