Tom and Jerry Puzzle Escape

Tom and Jerry Puzzle Escape

År 2018 introducerar Boomerang, de stora underhållarna i tecknad filmbranschen, ett nytt onlinespel, särskilt för barn. De barn som gillar animationsshower bör inkludera Tom och Jerry Puzzle Escape i deras måste-spellista. Spelet har två roliga filmkaraktärer, Tom (katt) och Jerry (mus), olika upplåsningslägen och äventyrslägen uppdelade i 10 packade nivåer. Kan du lösa detta roliga spelpussel? I så fall måste du hjälpa Jerry att nå huset.
Hur man spelar Tom och Jerry Puzzle Escape
Tom gör alltid livet svårare för Jerry, men musen har knep som gör att den kan gå igenom alla utmaningar. Tom hade en plan för att hindra Jerry från att ta sig igenom huset. De tio packade nivåerna är de enda sätten som Jerry kan använda. Det finns också utsökt ost gömd från Jerry under varje nivå, och han måste samla dem.

För att vinna spelet måste du hantera Tom, som är i varje hörn och väntar på att fånga Jerry. Du bör övervinna alla hinder som finns på olika nivåer och se till att Jerry inte fångas. Kör också på sätt som gör att Jerry kan samla ostdelikatesser som är dolda under nivåerna. Ju fler nivåer, desto högre är dina chanser att hjälpa Jerry fly och vinna spelet. Förutom att ha kul kommer du också att förstå hur du kan övervinna hinder när du löser pusslet.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy