Zuma Mania

Zuma Mania

Zuma Mania är ett slags onlinespel som gör det möjligt för spelare att samla in branta poäng. Det handlar om att skjuta bollar som är färgglada. Det handlar om att uppmuntra dessa bollar att bli en del av kluster som redan finns på plats. Spelare som får minst tre bifogade bollar som matchar i färgavdelningen har tur. Dessa kluster försvinner direkt utan spår. Människor tar ansvar för detta internetspel med sina mus. De kan också byta ut alla bollar som utgör deras utsedda skyttar. Detta innebär helt enkelt hjälp av mellanslagstangenten.

Mer information om Zuma Mania

Zuma Mania öppnar deltagarna upp till tre separata nivåer av spänning. Dessa nivåer kretsar kring levande och livliga uttryckssymboler. Det är viktigt för alla spelare att se till att deras uttryckssymbolrör inte kan ta sig över till drakens hytter. Om de inte är försiktiga kan dessa drakar konsumera dem helt. Detta är ett spel som uppmuntrar spelare att skjuta sina kedjor som ett sätt att få tag i rör med tre separata bollar som verkar exakt samma.
Människor överallt drabbar till Zuma av många olika och meningsfulla skäl. De uppskattar ofta att det är ett spel som har riktlinjer som är enkla att följa och komma ihåg.
Bubble Shooter Alla spel - Kontakt - Integritetspolicy